0039-3444469591 info@vistafermo.com

Maak deel uit van ons avontuur

Investeer in de toekomst van onze agriturismo camping
Bekijk direct je investeringsmogelijkheden

Welkom op onze agriturismo-camping in Le Marche!

Wij, zijn Reijer, Nienke, Timo, Samijn, Duuk en Tijger (onze kat). Welkom bij onze camping in Le Marche, Italië!

Sinds december 2022 wonen wij in Fermo in het prachtige Italië en werken elke dag met volle toewijding aan onze droom: het openen van onze eigen agriturismo camping. Het afgelopen jaar stond in het teken van integreren in de lokale gemeenschap en het opbouwen van ons leven hier. Tegelijkertijd zijn we direct van start gegaan met het opbouwen van ons bedrijf en het verkennen van ons eigen land. Het is soms onwerkelijk om voor te stellen waar we vandaan komen en wat er nog moet gebeuren maar we zijn vooral mega trots op wat we al hebben bereikt. Check hier wat wij al gedaan hebben en waar we nu mee bezig zijn

   

  Bouwen aan de toekomst: investeer in onze duurzame agriturismo – camping

  Dit is pas het begin van ons avontuur, en we kunnen niet wachten om samen met jou de volgende stappen te zetten naar het verwezenlijken van onze droom. Met passie, toewijding en een heldere visie zijn we klaar om onze agriturismo camping tot een bloeiend succes te maken. Maar zoals je weet, vereist het realiseren van onze droom niet alleen tijd, maar ook financiële middelen.

  Om de volgende fase van ons bedrijf te bereiken, hebben we extra geld nodig. We hebben inclusief de aankoop van ons huis zelf nu ruim € 500.000,- geïnvesteerd en om door te gaan naar de volgende fase hebben we nog een bedrag van € 180.000,- nodig. Daarom zijn we op zoek naar investeerders die geloven in onze visie en ons willen helpen om deze te verwezenlijken. We zijn trots op wat we tot nu toe hebben bereikt en we willen graag verder met de volgende stap. We kiezen ervoor om duurzame keuzes te maken die er voor zorgen dat onze agriturismo camping ook in de toekomst goed functioneert. Dat brengt met zich mee dat we nu grote investeringen doen die ervoor zorgen dat ons bedrijf klaar is voor de toekomst en alle gasten die wij mogen ontvangen.

  Je kunt ons helpen, elk bedrag groot of klein is welkom! Met jouw steun kunnen we een toekomstig bestendige watervoorziening aanleggen, bomen aanplanten, en een start maken met de verbouwing van de appartementen. Wil je een uitgebreide presentatie ontvangen van onze missie, visie en financieel plan dan delen we dat graag met je. Vraag hier het presentatieboek aan.

  Je kunt meedoen door ons te sponsoren of obligaties te kopen. Check hieronder alle investeringsopties.

  Investeringsopties

  Sponsor vanuit je hart

  Het bedrag is aan jou….
  Of het nu een klein of groot bedrag is, elke gift telt en helpt ons enorm.

  Jouw waardevolle bijdrage wordt zeer gewaardeerd en als dank ontvang je bij je eerste aankomst op Agriturismo Camping Vista Fermo een heerlijke fles olijfolie.

  Bij een bedrag vanaf € 500,- kunnen we een nieuwe boom planten en krijg je een eervolle vermelding op de door jou gesponsorde boom.

  Bij een bedrag vanaf € 1.000,- zetten we je eervol in het zonnetje op ons voetbalveld. Je ontvangt een fantastische vermelding op een bord langs het voetbalveld.

  Obligaties in onze agriturismo camping

  Obligaties zonder rente

  Investeer in ons bedrijf zonder rente en wordt beloond met een extra korting op je vakantie bij onze agriturismo camping.

  Je minimale inleg is €500,-.

  Je krijgt 10% korting op je overnachting.

  Bij een investering hoger dan € 5.000,- krijg je je eigen olijfboom in onze olijfboomgaard met daarvan je eigen olijfolie.

  Prijs per obligatie €100,-

  Inleg van 5 tot 1800 obligaties

  Looptijd: 10 jaar

  Aflossing vanaf juni 2026

  Obligaties 2% rente

  Verdien 2% rente en geniet van een korting op je verblijf bij ons: Investeer nu in onze agriturismo-camping!

  Je minimale inleg is €500,-.

  Je krijgt 5% korting op je overnachting.

  Prijs per obligatie €100,-

  Inleg van 5 tot 1800 obligaties

  Looptijd: 10 jaar

  Aflossing vanaf juni 2026

  Obligaties 3% rente

  Verdien 3% rente en geniet van een korting op je verblijf bij ons: Investeer nu in onze agriturismo-camping

  Je minimale inleg is € 1.000,-.

  Je krijgt 5% korting op je overnachting.

  Prijs per obligatie €100,-

  Inleg van 10 tot 1800 obligaties

  Looptijd: 10 jaar

  Aflossing vanaf juni 2026

  Obligaties 4% rente

  Verdien 4% rente en geniet van een korting op je verblijf bij ons: Investeer nu in onze agriturismo-camping

  Je minimale inleg is € 10.000,-.

  Je krijgt 5% korting op je overnachting.

  Prijs per obligatie €100,-

  Inleg van 100 tot 1800 obligaties

  Looptijd: 10 jaar

  Aflossing vanaf juni 2026

  Wil jij ons helpen onze droom waar te maken en investeer je in ons mooie bedrijf? Dan help je ons enorm. Met jouw hulp kunnen wij onze camping duurzaam opbouwen en starten met de verbouw van onze appartementen. Door te investeren in onze obligaties ondersteun je ons in deze bijzondere periode.

  Onze obligaties hebben een looptijd van 10 jaar, waarbij we vanaf juni 2026 beginnen met aflossen. Vanaf dat moment ontvang jij jaarlijks naast je rente ook 1/8e deel van je inleg terug. Na 10 jaar (in juni 2034) heb jij zo jouw volledige investering terug met de door jou gekozen rente. Ook vanuit je bedrijf investeren is natuurlijk mogelijk!

  Houd er rekening mee dat je met deze investering een obligatie neemt, strikt genomen is dit een aandeel van de camping zonder juridische zeggenschap. Dat gezegd hebbende, waarderen wij jouw inzichten en goede ideeën enorm en vinden wij het geweldig dat jij samen met ons wilt bouwen aan onze agriturismo camping in Le Marche!

  Presentatieboek Vista Fermo

  Contact

  Wil je meer weten over onze missie & visie, dan sturen we  je graag (natuurlijk vrijblijvend) ons uitgebreide presentatieboek toe. Vul hiervoor het contactformulier in of stuur een whatsappbericht naar Nienke +39-3444469591. Emailen kan ook naar info@vistafermo.com. We sturen het dan direct naar je toe!

  Contactformulier

  2 + 13 =

  Heb je nog vragen of wil je meer informatie voordat je investeert?

  Bel, mail of app ons gerust!

  ×