0039-3444469591 info@vistafermo.com

OVER ONS

Wij zijn Reijer en Nienke Ran, samen met onze kinderen Timo (2011), Samijn (2014) en Duuk (2019), openen wij deze lente een prachtige agriturismo camping in het mooie Fermo.

Eind 2022 zijn wij vanuit Utrecht naar Fermo verhuisd. Met allebei een hotelschoolachtergrond is het altijd onze droom geweest om samen ooit “iets” te beginnen. Dat dat “iets” een camping in Italië zou zijn, werd pas echt toen we in Corona tijd merkten dat we heel graag met z’n 5-en bij elkaar waren. Vanaf dat moment is het snel gegaan en sinds december 2022 is Fermo ons thuis. Het eerste jaar stond vooral in het teken van integreren en ons nieuwe thuis leren kennen. Van een leven in de stad zijn we ineens boer met een stuk grond van 4 hectare met veel fruitbomen, een olijf- en wijngaard en kruidenplanten. Het hoogtepunt van ons eerste jaar was toch wel onze eerste olijfoogst.

STRAND

Dat ons nieuwe thuis in Le Marche dichtbij het strand ligt, is niet toevallig. Het strand heeft altijd een belangrijke rol in ons leven gespeeld. Reijer’s roots op Texel en de strandliefhebbende oma van Nienke hebben daar zeker weten iets mee te maken. Onze droom was altijd om dichtbij het strand te wonen. Die droom is werkelijkheid geworden hier in Fermo.

Vorig jaar kwamen we er bij toeval achter dat als je onze voorletters samenvoegt, het woord “Strand” ontstaat, met onze achternaam Ran als verbinding in het midden. Hoe cool is dat? Strand is niet alleen onze naam, het is ook waar ons hart sneller van gaat kloppen.

Naast het strand is voetbal ook een ontzettend belangrijk onderdeel van ons gezin. Je zult altijd wel 1 van ons ergens in voetbalkleding spotten of met een bal aan de voeten.

Maar genoeg over ons! Wij willen vooral jou beter leren kennen. Dus, neem gerust een kijkje verder op onze website en ontdek wat onze camping te bieden heeft. Wij hopen dat je net zo enthousiast wordt als wij en dat we je binnenkort mogen verwelkomen op onze camping, waar liefde voor het strand en voetbal samenkomen.

Contact

Voor vragen of informatie kun je ons altijd bereiken via onderstaand contactformulier of stuur een whatsappbericht naar Nienke +39-3444469591. Emailen kan ook naar info@vistafermo.com.

Contactformulier

11 + 4 =

Agriturismo Camping Vista Fermo
Reijer & Nienke Ran
Contrada Salvano 14
63900 Fermo
+39 3444469591
Info@vistafermo.com

×